Wie ben ik?

DSC_9480Wie ben ik?

Mijn naam is Hanneke Poppe. Ik heb 4 dochters. Van oorsprong ben ik ergotherapeut.

Ik ben langzamerhand steeds meer geïnteresseerd geraakt in het verband tussen voeding en gezondheid en ben me daar gaandeweg meer en meer in gaan verdiepen. Uiteindelijk was ik zoveel met gezonde voeding bezig dat ik bij het Civas de opleiding tot natuurvoedingsadviseur heb gevolgd en besloten heb van gezonde voeding mijn beroep te maken. Het is een uitdaging om anderen stap voor stap te begeleiden naar een gezonder voedingspatroon. Ik heb ervaren dat verandering van voeding een enorme verbetering in mijn gezondheidstoestand teweeg bracht. Dat gun ik anderen ook!

Mijn hobby’s zijn koken/bakken en mijn eigen fruit en groente kweken in mijn biologische moestuin. Daarnaast ben ik pianiste van een koor. Ik woon in Nijmegen. Ik heb een praktijkruimte in Druten, maar kan ook bij de mensen thuis komen voor een advies.