Wie ben ik?

DSC_9480Wie ben ik?

Mijn naam is Hanneke Poppe. Ik heb 4 dochters. Van oorsprong ben ik ergotherapeut.

Ik ben langzamerhand steeds meer geïnteresseerd geraakt in het verband tussen voeding en gezondheid en ben me daar gaandeweg meer en meer in gaan verdiepen. Uiteindelijk was ik zoveel met gezonde voeding bezig dat ik bij het Civas de opleiding tot natuurvoedingsadviseur heb gevolgd en besloten heb van gezonde voeding mijn beroep te maken. Vervolgens heb ik ook de cursus orthomoleculaire suppletie gevolgd.

Vervolgens heb ik de opleiding Medische basiskennis gevolgd.

Recentelijk heb ik een cursus kruidengeneeskunde gevolgd en afgerond en momenteel ben ik bezig met de cursus aromatherapie. Dit is een heel mooie aanvulling op gezonde voeding. Met kruiden/planten uit mijn tuin en de natuur maak ik zelf tincturen en zalfjes om kleine problemen en ongemakken te helpen herstellen. Het is fantastisch om de kracht van de natuur te zien!

Het is een uitdaging om anderen stap voor stap te begeleiden naar een gezonder voedingspatroon. Ik heb ervaren dat verandering van voeding een enorme verbetering in mijn gezondheidstoestand teweeg bracht. Dat gun ik anderen ook!

Mijn hobby’s zijn koken/bakken en mijn eigen fruit en groente kweken in mijn biologische (permacultuur)moestuin.┬á Ik woon in Nijmegen. Ik werk vanuit huis, maar kan ook bij de mensen thuis komen voor een advies.