Werkwijze en tarieven

Hoe ga ik te werk?

Vragenformulier en voedingsdagboek. Wanneer u een consult bij mij wenst, dan zal ik u een uitgebreid vragenformulier toesturen. Tevens zal ik u vragen enkele dagen een voedingsdagboek bij te houden. Aan de hand daarvan kan ik een analyse maken van de klachten en uw voedingspatroon.

Eerste consult. Bij uw eerste afspraak zullen we vragenformulier en voedingsdagboek samen doornemen. U krijgt van mij een voedingsadvies op maat dat we stapsgewijs zullen invoeren. Ik zal u voorzien van een recepten en informatie. Eventueel zal ik u ook supplementen adviseren om de grootste tekorten snel aan te vullen. Verder heb ik de mogelijkheid om essentiële oliën in te zetten ter ondersteuning van uw gezondheid.

Vervolgconsult. Bij een volgende afspraak evalueren we hoe de eerste veranderingen verlopen zijn, het effect dat het heeft op uw gezondheid en kijken we hoe we verdere veranderingen kunnen doorvoeren.

Eén ding is duidelijk: u kunt niet in één keer compleet van voedingspatroon veranderen, uw lichaam moet daar aan wennen. Samen kunnen we stap voor stap de veranderingen doorvoeren.

Tarieven:

  • eerste consult € 75,-
  • vervolgconsult € 55,-cabbage-847079_1280(1)