cursus: Eet je gezond?!

Eet je gezond?!

Stap voor stap naar een gezonder voedingspatroon.

U leert in deze cursus hoe u stap voor stap naar een gezonder voedingspatroon komt. U weet na afloop wat voedingsmiddelen in ons lichaam doen, wat positief en wat negatief voor onze gezondheid werkt en waarom. Maar niet alleen de theoretische achtergrond komt aan bod. U gaat ook aan de slag met het maken van allerlei recepten. Kook- en baktechnieken maakt u zich onder begeleiding eigen.

Door de maatregelen van de overheid inzake Corona kunnen we op dit moment geen cursus geven. Zodra dit mogelijk is volgt er meer informatie over de cursusdata. Voor vragen kunt u altijd mailen of bellen.

Reacties van cursisten:

“Het eerste duidelijke effect van de verandering in voedingspatroon was meteen merkbaar. Ik had veel meer energie door de dag heen en was ‘s avonds veel minder moe”

“Ik ben erg blij dat ik de cursus gevolgd heb. Zoals beloofd in de informatie ben ik na de cursus inderdaad in staat om op elk moment van de dag iets gezonds op tafel te zetten. En ik weet waarom het gezond is. Dat ik door een ander eetpatroon zoveel invloed op mijn gezondheid zou kunnen uitoefenen, had ik nooit bij stilgestaan”.

“Hanneke vertelt met veel overgave over de achterliggende werking van voeding. Welk effect het kan hebben op je gezondheid en geeft voedingsadvies bij lichamelijke ongemakken.
Mirjam begeleidt met veel enthousiasme de bereiding van enkele recepten die in de cursusmap staan. Ondertussen geeft ze op een prettige manier aanwijzingen om je benodigde kooktechnieken te verbeteren.
Beiden respecteren de voorkennis van voeding en het kookniveau van de cursisten en dat was erg prettig.
Deze cursus is een echte aanrader voor mensen die meer willen weten over Gezond Eten.”